Minden embertől tanulsz dolgokat

0
MEGOSZTÁS
Hirdetés

Minden embertől tanulsz dolgokat

Nem könnyű megírni a személyes történeteim oly módon, hogy bárki mást is érdekeljen az anyukámon kívül. Blogger vagyok, fiatal korom óta írok. Nemrégiben találkoztam egy íróval, és azt mondta, hogy indítsak el egy blogot. Az egyetlen probléma az, hogy nem is tudom, hogy egy blognak milyennek kell lennie. A saját tapasztalataimról írok saját kezűleg, a kezemet csak a magasabb Énem használja. Nem gondolok arra, hogy mit írok, vagy hogyan fog megjelenni. Meditálok a szavak hatalma felett, de mégis csak emberi lény vagyok.

Az emberek évszázadokkal ezelőtt ugyanolyanok voltak, mint a mai emberek. Meggyőződtek a problémákról, amit láttak. Volt idő, amikor a legügyesebb emberek azt hitték, hogy a föld sík. Nem tudtak a “varázslatos” gravitációs erőről, amíg a tudomány nem tárta eléjük. A dolgokat az ember által elképzelt logikával magyarázták, nem pedig a tudományosan alátámasztott érvekkel. A lista végtelen. Nem mondom, hogy mindez rossz, de kérdéseim vannak és válaszokat keresek. Időnként látok olyan embereket, akik segíteni akarják a rászorulókat és a társadalmat, de nem tudják, mit kell tenniük. Sokszor segíteni akarunk, és bár nagyobb hatást gyakorolunk az embertársainkra, mint egyesek, még sincs elég “forrásunk”, mint a pénz vagy az idő. Figyelmen kívül hagyjuk azokat a kis dolgokat, amelyeket napi szinten, kisebb hatások elérésével a boldogabb jövő érdekében tehetnénk. Szeretnék megragadni néhány kisebb példát ezekből a kisebb hatásokból, és megpróbálok ötleteket adni mindazoknak a jó embereknek, akik ezt a bejegyzést olvassák, és azoknak, akik segíteni akarnak az embereknek. Az én napirendem nem az, hogy hitelt szerezzek, csak egy üzenet megosztására és terjesztésére születtem.

Az életben mindenki mentorál és rendelkezik mentorral

Lehet, hogy nem ismerted fel, vagy hivatalosan nem jelöltél ki senkit mentorként, de néhány ember hatással van az életedre, és jobb ha ezt elfogadod. Számomra sok mentor adatott meg. Mindenki, akivel találkoztam, hatással volt rám. Minden embertől tanultam dolgokat. Egyesek életre kelnek, és néhányan jó tanácsok forrásai, amelyek segítenek a döntéshozatalban.

Az élet hiányos mentor nélkül. Ne zárd el magadtól azokat az embereket, akik megpróbálnak javaslatot tenni, vagy tanácsokkal segíteni. Legyél nyitott az új ötletekre és légy tisztelettudó. Egyenjogúságot akarunk. Az egyenlőség azt jelenti, hogy tiszteletet és lehetőségeket biztosítunk minden egyes személy számára, függetlenül a nemüktől. Egyensúlyt kell teremteni a munka és a személyes élet között. Érdemes megérteni és megváltoztatni a dolgokat, mielőtt túl késő lenne. Ellenkező esetben lassan monoton lesz az életed, és hátrányosan befolyásolja a teljesítményedet is.

Pénzt adni, vagy kapni a legegyszerűbb dolog. Amit viszont nehéz adni, az a Szeretet és az Idő!

Ács Beatrix

 

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkHelló kicsi “én”
Következő cikkCsúfoltak, de felálltam a padlóról | Van tervem a következő generáció magatartásának megváltoztatására
Pályafutásomat könyvelőként kezdtem a General Electric Ltd.-nél, majd a Vodafone Finance procure to pay csapatát erősítettem. Az egészséges életmód, táplálkozás, sport, tudatos életvitel kicsi korom óta az életem része. 6 éves koromtól versenyfutó voltam, melynek eredményeként 63 érmet sikerült megnyernem. Súlyos betegségekből felépülve döntöttem az életmódváltás mellett. Életcélom, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak, hiszen fiatalkorban vetjük meg a későbbi életünk alapjait. Az International School for Fitness and Recreation intézmény által szakokleveles életmód-wellness trainer vagyok. Felsőfokú szinten beszélek angolul, középszinten olaszul, alapfokon spanyolul. 2016-ban a Vitalitás Magazin és az Életmód Magazin egyik szakértőjeként tevékenykedtem, 2017 februárban indítottam el a Biolifestyle online magazin cégem, azzal a céllal, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak. Minden tőlem telhetőt megteszek a sportosabb és egészségesebb Magyarországért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here