Szerencsés szerelem?! Ezt a VIDEÓT neked is látnod kell!

0
MEGOSZTÁS
Hirdetés

Szerencsés szerelem?! Ezt a VIDEÓT neked is látnod kell!

Legtöbben egész életünkben a szeretetre törekszünk. Nem számít, mennyire szeretnek minket a szüleink, ez nem az a fajta szeretet, amire vágyunk. Semmi sem helyettesítheti a romantikus szeretetet. Kapcsolatra vágyunk, és a mennyországban akarjuk érezni magunkat.

Szerencsésnek tartod magad?

Ez úgy hangzik, mint valami ostoba kérdés. Most valami hasznos kapcsolatépítési tanácsot kellene megosztanom, ehelyett azt kérdezem, hogy szerinted szerencsés vagy-e. Először is, a szerencse létezik. Talán nem az, amire gondolsz, de valóságos. Másodszor, ha szerencsésnek látod magad, ez mérhető pozitív hatással lesz az életedre. Ezzel ellentétben, ha szerencsétlennek, akkor visszatartod magad a boldogságtól. Mondok valamit, a kapcsolatok tele vannak kihívásokkal. A mélypontok minimalizálása és a csúcspontok maximalizálása érdekében tartsd szorosan a pozitív vonalon a gondolataidat és érzéseidet.

Tegyük fel, hogy a szikra egy kicsit pislákol. Rendben van. Megtörténik. Ne félj a holnaptól! Higgy az örömben, mosolyogj folyamatosan. A boldogság egy magas rezgés, ez az, amit kérned kell! Légy nyitott, és légy optimista! Ha úgy gondolod, hogy nagyszerű dolgok történhetnek a szerelmi életedben, sokkal nagyobb eséllyel élhetsz el egy mesés románcot.

Tudod milyen az igaz szerelem? Görgess lejjebb és nézd meg a videót! 

Ács Beatrix

Egy motivációs videó tőlem-nektek:

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkŐ életed legrosszabb választása, vagy a legnagyobb szerelmed?!
Következő cikkMégis, kinek a kényelme?
Pályafutásomat könyvelőként kezdtem a General Electric Ltd.-nél, majd a Vodafone Finance procure to pay csapatát erősítettem. Az egészséges életmód, táplálkozás, sport, tudatos életvitel kicsi korom óta az életem része. 6 éves koromtól versenyfutó voltam, melynek eredményeként 63 érmet sikerült megnyernem. Súlyos betegségekből felépülve döntöttem az életmódváltás mellett. Életcélom, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak, hiszen fiatalkorban vetjük meg a későbbi életünk alapjait. Az International School for Fitness and Recreation intézmény által szakokleveles életmód-wellness trainer vagyok. Felsőfokú szinten beszélek angolul, középszinten olaszul, alapfokon spanyolul. 2016-ban a Vitalitás Magazin és az Életmód Magazin egyik szakértőjeként tevékenykedtem, 2017 februárban indítottam el a Biolifestyle online magazin cégem, azzal a céllal, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak. Minden tőlem telhetőt megteszek a sportosabb és egészségesebb Magyarországért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here