Ő életed legrosszabb választása, vagy a legnagyobb szerelmed?!

0
MEGOSZTÁS
Hirdetés

Ő életed legrosszabb választása, vagy a legnagyobb szerelmed?!

Valóban olyan színpadon állsz, ahol szívvel át tudod adni magad a szerelmednek? A házasság hatalmas lépés az életben, függetlenül attól, hogy esküvőt szeretne az ember vagy sem. Ha olyan ponton vagy, ahol egy kicsit inkább a karrieredre koncentrálsz, mint a szerelmi életedre, netán pénzügyi problémákkal küzdesz, vagy különböző orvosi és családi ügyekkel foglalkozol, akkor a kapcsolatod következő szintre való ugrása sok “munkával” járhat.

Amikor majd ott állsz az oltár előtt, biztosnak kell lenned abban, hogy az a férfi/nő, akivel házasságot kívánsz kötni, valóban az a személy, aki nélkül nem tudod elképzelni az életed. Ha az elméd még mindig más potenciális jelöltek körül forog, vagy tétovázol abban, hogy ő az igazi, akkor gondold át a döntésed újra. Sok áldozatra van szükség a házasságban, és ha a kötelék nem elég erős ahhoz, hogy legyőzzétek a problémákat, itt az ideje annak, hogy újraértékeljétek a kapcsolatotok alapjait. Amikor házasságról esik szó, elég erősen ismerned kell magadat, hogy ki is vagy te valójában, mik az értékeid, s hogy a karaktered mennyire kompatibilis a párodéval. Mert hogyan szerethetsz valaki mást, ha nem szereted magadat?

Néhány napja egy közeli ismerősömet kérdeztem a házasság rejtelmeiről, hiszen ő már kimondta a boldogító igent. Történetét elmesélve azt hiszem választ kaphatunk arra, honnan tudja az ember, hogy készen áll a házasság megkötésére. Petra soha nem gondolta volna, hogy megházasodik. Mikor a férje megkérte a kezét, rengeteg dolgot kellett megfontolnia, mielőtt beleegyezett a házasságba. Elkötelezettségük előtt absztrakt módon beszéltek a házasságról, és úgy döntöttek, mindaddig, amíg a mondataikban a “ha” szócskát “mikor”-ra nem cserélik, nem vágnak bele.

Nos, az már biztos, hogy ameddig sok a “ha”, addig nincs miről beszélni. Véleményem szerint eljegyzésre, házasságra akkor áll készen az ember, ha valóban azt érzi, kész leélni az életét a másikkal. Nem csak egy részét, hanem az egész életét. Amennyiben határozatlanság lép fel, vagy még kihagyott kalandok járnak a buksiban, akkor még nem áll készen az ember az elkötelezettségre. Fontos hogy megbízható, nem kicsapongó párja legyen az embernek, aki rendes, hazajár, nem részeges, takarékoskodó, udvarias, kedves, értelmes, és sok egyéb jó tulajdonságokkal is rendelkezik. Másik fontos, hogy kapcsolatra, házasságra két boldog ember érett meg. Ha kapaszkodót keres az egyik a másikban, vagy a másiktól várja, hogy boldoggá tegye.. nos, minden ilyen esetben csalódnak az emberek. Sajnos ez van.

Magyarán a lényege a dolgoknak, legyél boldog ember, kész arra, hogy véglegesen elkötelezd magad valaki felé, aki ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik és utoljára még egy: vagy jó így ahogy van, vagy felejtsd el! Az nem szokott működni, hogy az egyik meg akarja változtatni a másikat. Csalódás a vége.

Ács Beatrix

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkEkcéma és a háziállatok
Következő cikkSzerencsés szerelem?! Ezt a VIDEÓT neked is látnod kell!
Pályafutásomat könyvelőként kezdtem a General Electric Ltd.-nél, majd a Vodafone Finance procure to pay csapatát erősítettem. Az egészséges életmód, táplálkozás, sport, tudatos életvitel kicsi korom óta az életem része. 6 éves koromtól versenyfutó voltam, melynek eredményeként 63 érmet sikerült megnyernem. Súlyos betegségekből felépülve döntöttem az életmódváltás mellett. Életcélom, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak, hiszen fiatalkorban vetjük meg a későbbi életünk alapjait. Az International School for Fitness and Recreation intézmény által szakokleveles életmód-wellness trainer vagyok. Felsőfokú szinten beszélek angolul, középszinten olaszul, alapfokon spanyolul. 2016-ban a Vitalitás Magazin és az Életmód Magazin egyik szakértőjeként tevékenykedtem, 2017 februárban indítottam el a Biolifestyle online magazin cégem, azzal a céllal, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak. Minden tőlem telhetőt megteszek a sportosabb és egészségesebb Magyarországért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here