Mondd el milyen pózban alszol, én megmondom milyen személy vagy

0
MEGOSZTÁS
Hirdetés

Mondd el milyen pózban alszol, én megmondom milyen személy vagy!

Lekapcsolod a lámpákat, és készen állsz arra, hogy szundizz. A hátadon, az oldaladon vagy a hasadon alszol? Az alváshelyzetedet olyan dolgokhoz lehet kapcsolni, mint a hátfájás, a horkolás. Talán még néhány dolgot el is mond a személyiségedről. Lássuk!

Oldalfekvés

Ha oldalra fordulva alszol a legszívesebben, akkor rettentően higgadt, nyugodt, megbízható ember lehetsz. Kevés dolog dühít fel, és a jövőd miatt sem aggódsz különösebben. Alapvetően inkább a megoldásra fókuszálsz, és nem a problémákra.

Babapóz

Ha babapózban alszol – amely az egyik leginkább stresszoldó jógapóz is egyben–, akkor gyakran érezheted azt, hogy védelemre, megértésre, és nem utolsó sorban empátiára van szükséged.

Hason fekve

Ha kezeidet és lábaidat szétvetve, hason fekve alszol a legszívesebben, akkor vezető típusú személyiség lehetsz. Rád inkább a dinamizmus, a kezdeményezés jellemző, mind a magánéletedben, mind a munkádban. Előre, részletesen megtervezed az életedet, és nem igazán kedveled a váratlan meglepetéseket. Tetteidért általában vállalod a felelősséget, és mindent megteszel a céljaid megvalósításáért.

Háton fekve

Ha háton fekve alszol a legszívesebben, széttárt végtagokkal, akkor te optimista beállítottságú ember vagy, aki szereti az életet, és jól érzi magát, ha a figyelem rá irányul. Józanul és logikusan gondolkozol, mégis fontos, hogy kimondd az igazat.

Háton fekve, karót nyelve

Ha a hátadon fekve, de karjaidat és a lábadat szorosan összehúzva alszol, mint egy katonatiszt, akkor az életedet biztos keretek között éled. Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni az életedben, és ezért meg is teszel mindent. Nem áll távol tőled a maximalizmus sem.

Felhúzott térddel

Ha féloldalt fekve érzed magad a legjobban, felhúzott térdekkel, akkor időnként kiszámíthatatlan is lehetsz. Olyan személyiség, akit vonzanak a kalandok, és akinek a hangulata is eléggé ingadozó. Nehezen döntesz. Fontos a béke és a nyugalom megléte.

Forrás: Web Medical Doctor

Ács Beatrix

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkMegrekedt párkapcsolatok | A változás törvényszerű, nincs stagnálás, nincs állandóság
Következő cikkMegszelidíteni, megszeretni, távozni.. Levél a férfiakhoz
Pályafutásomat könyvelőként kezdtem a General Electric Ltd.-nél, majd a Vodafone Finance procure to pay csapatát erősítettem. Az egészséges életmód, táplálkozás, sport, tudatos életvitel kicsi korom óta az életem része. 6 éves koromtól versenyfutó voltam, melynek eredményeként 63 érmet sikerült megnyernem. Súlyos betegségekből felépülve döntöttem az életmódváltás mellett. Életcélom, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak, hiszen fiatalkorban vetjük meg a későbbi életünk alapjait. Az International School for Fitness and Recreation intézmény által szakokleveles életmód-wellness trainer vagyok. Felsőfokú szinten beszélek angolul, középszinten olaszul, alapfokon spanyolul. 2016-ban a Vitalitás Magazin és az Életmód Magazin egyik szakértőjeként tevékenykedtem, 2017 februárban indítottam el a Biolifestyle online magazin cégem, azzal a céllal, hogy segítsek utat mutatni embertársaimnak. Minden tőlem telhetőt megteszek a sportosabb és egészségesebb Magyarországért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here